Search Now to Find Amazing Website on I Dmoz ORG

Russisch Websites

Systema is een eeuwenoude Russische vechtkunst. Systema is ontworpen om te creëren, bouwen en versterken van je lichaam, je geest, je familie en je land.
De Russische stijl van martial art dateert uit de 10e eeuw. Door de geschiedenis heen van dit grote land, moest Rusland invallers afstoten uit het noorden, zuiden, oosten en westen. Alle aanvallers brachten hun eigen verschillende stijlen van vechten en wapens met zich mee. Sambo is een van origine Russische vechtsport die valt te omschrijven als een Russische vorm van judo. In de variant combat-sambo is vastpakken, slaan, werpen, verschillende grepen, trappen en grondgevechten aangaan met tegenstanders toegestaan. Deze variant ontstond in de jaren dertig van de 20e eeuw als de exclusieve methode van onder meer de Spetsnaz en de KGB. Later werd het een wedstrijdsport.
- Category ID : 692985
1 -

Nederlandse Systema Associatie

School in Ridderkerk waar deze sport wordt getraind. Systema is een Russische vechtkunst die door de speciale eenheden van het leger worden gebruikt.
2 -

Sambo Bond Nederland

Organisatie die is opgericht om de Sambo en Combat-sambo sport te promoten. Deze sport wordt gezien als het Russisch Judo. Overzicht van scholen en nieuws.
3 -

Russian Combat Systema

Systema Kadochnikov stijl, russische vechtkunst. Effectief en geschikt voor politie, beveiligers etc. Lessen worden gegeven in Amsterdam en Amersfoort.
Business
Computers
Games
Health
Home
News
Recreation
Reference
Regional
Science
Shopping
Society
Sports
All Languages
Arts