Search Now to Find Amazing Website on I Dmoz ORG

Vechtsport Websites

Vechtsporten kunnen worden beschouwd als een vorm van zelfverdedigingskunst waarin een sportief element een zeer belangrijke rol is gaan spelen, of, vanuit een ander perspectief gezien, een sport waarbij er een element van gevecht aanwezig is. Het onderscheid tussen vechtsporten en zelfverdedigingskunsten is vaak vaag. Voor de meeste vechtsporten geldt dat ze ook vaak als zelfverdedigingskunsten worden beschreven en vice versa. De meeste vechtsporten (in het Engels ook Martial Arts genoemd) zijn niet enkel nuttig voor de conditie van de mens, maar omvatten ook nuttige technieken die bij zelfverdediging gebruikt kunnen worden tegen aanvallen.- Category ID : 692962
1 -

MartialArts-Pro

Alles over verschillende vechtsporten, bekende vechters en verschillende technieken. Nieuws items, een agenda en ook een online shop met vechtsportproducten.
2 -

Cobweb Of The Martial Arts

Zoek- en linkpagina voor liefhebbers van de Oosterse vechtsporten. Met informatie over verschillende vechtsporten en scholen, een forum en judo nieuws.
3 -

Budo

Algemene informatie over de Samurai en de krijgskunst Aikido. Onderdelen die aan bod komen zijn wapens, technieken, de geschiedenis, bushido, kleding, lectuur en de tradities.
4 -

Fightingarts

Nederlandse vechtsportsite met actueel nieuws, een agenda, forum, encyclopedie van vechtsporten en een sportschool database. Uitleg over het ontstaan van de website.
5 -

Fightplanet.nl

Vechtsportnieuws uit diverse bronnen overzichtelijk weergegeven. Nieuws en artikelen zijn te filteren op type vechtsport waaronder, judo, karate, mma en kickboksen.

Subcategories under Vechtsport 13

Business
Computers
Games
Health
Home
News
Recreation
Reference
Regional
Science
Shopping
Society
Sports
All Languages
Arts