Search Now to Find Amazing Website on I Dmoz ORG

Maneges Websites

Bedrijven waar paarden worden gehouden en rijlessen worden gegeven.- Category ID : 692888
1 -

Manege Laarbrug

Informatie over ponykampen en de verschillende arrangementen van Manage Laarbrug te Ommen.
2 -

Manege Stoeterij Deloof

Site laat info zien over pony- en paardrijlessen, sportkampen en wedstrijdrijden (dressuur en jumping) van deze manege annex Connemarakwekerij in Torhout.
3 -

Manege Smit Pesse

Onderneming op het gebied van paardrijden en recreatie in al zijn vormen
4 -

Mini-manege Hippago

Kleinschalige ponykampen en arrangementen in Drenthe.
5 -

Manege de Veluw

Manege in Ewijk, nabij Nijmegen, voor ponykampen, paardrijden en pension.
6 -

Manege zonder drempels

Biedt huifbedrijden voor meervoudig gehandicapten. Verhuur van speciaal aangepaste appartementen voor gezins- en groepsvakanties
7 -

Manege Hillegersberg

Manegebedrijf gelegen in het Lage Bergse bos, een bosrijk recreatie gebied aan de rand van Rotterdam. De manege houdt zich bezig met verantwoord leren paardrijden en het leren omgaan met paarden in het algemeen.
8 -

Poelenburgh

Voor rijlessen, ruiterkampen, springen, buitenritten kunt u hier terecht.
9 -

Manege Ponykamp De Burght

Manege Ponykamp De Burght in Barneveld organiseert ponykampen met een volledig dagprogramma voor jeugd van 8 t/m 18 jaar.
10 -

Stal Molenaar

Fokkerij en ponykamp voor jeugdruiters in Chaam.
11 -

Hippisch Centrum Rottemeren

Het doel van het bedrijf is het faciliteren van een gezellig en kwalitatief hoogwaardig hippisch centrum.
12 -

R.S.C De Treekhoeve

Een van de groter maneges in Nederland. Voor alle rijopleidingen, Freestyle, Ponykampen, Pensionstalling
13 -

vdbruggen.com

Hier vind u de geschiedenis van deze stal, alsmede informatie over voortgebrachte fokprodukten. Gespecialiseerd in springpaarden.
14 -

Maya de Hoog -

Dressuur- en trainingsstal. U kunt hier terecht voor o.a. het africhten en corrigeren van paarden, Freestyle, dubbele longe en het zadelmak maken.
15 -

Trainingsstal Laura Zwart

Basisactiviteit is het trainen en corrigeren van paarden. Daarnaast is er een pensionstal, en worden privélessen gegeven. Bemiddeling en advisering bij aan- en verkoop van paarden is een onderdeel van dit bedrijf.
16 -

Maneges

Overzicht van enkele maneges, ruitersportzaken, toeleveranciers en hoefsmederijen in Nederland.
17 -

Manege Blauwendraad

Paard en ponyrijles (springen/dressuur) wedstrijden, buitenritten, ponykampen, pensionstalling e.a. activiteiten. Eenvoudig te bereiken, direct aan het bos. Accomodatie; 60 stallen, 2 binnenmaneges buitenmanege, dressuurpiste, paddock, overdekte trainingsmolen, weidegang.
18 -

Manege De Boschhoeve

Manege in nabijheid van bos en heide. Buitenritten en tochten per paardentram, koets of huifkar. Geautoriseerd examenbedrijf voor ruiter- en men-bewijs. Slaapmogelijkheden: huisje,hotelkamers en minicamping. Iedere vakantie worden er ponykampen georganiseerd.
19 -

Ruitersportcentrum Schoteroog

Gelegen in Haarlem-Noord ( Waarderpolder) Paardrijden voor iedereen mogelijk.
20 -

De Wolfshoeve

Voor prestatie in de spring en dressuursport! Een stal met optimale trainings-faciliteiten natuurrijke omgeving.
21 -

Stal Hermes

Rij-en handelstal met ruitersportwinkel geeft paard- en ponyrijlessen en in de zomervakantie worden er ruiterkampen georganiseerd. Te St. Jacobiparochie, Friesland.
22 -

Manege Groot te Egmond a/d Hoef

Buitenritten naar strand, duinen en bos. Pensionstalling en lease. Tevens verhuur van koetsen en paardentram.
23 -

Manege Klein Oever

Manege en ponykampen. Paard- en ponyrijlessen in en buiten de vakanties. Met eigen zwembad! Ponykampen met uitgebreid activiteitenprogramma en veel buitenritten. Slapen in de boerderij of in een van de huifkarren.
24 -

Manege Elzenhof Texel

manege op Texel voor strandritten, bosritten onder begeleiding. Tevens paardrijlessen en mogelijkheid voor ponyritjes aan de hand voor kinderen en ponykarren.
25 -

Manege Heemskerk

Voor duin en strandritten maar ook voor groepslessen kunt u terecht bij manege heemskerk
26 -

Fivos Horse Riding

Manege in Faliraki, Rhodos, Griekenland. Het aanbod bestaat uit rijlessen, pony rijden voor kinderen vanaf 6 jaar, ritten naar het strand, tussen de bergen, naar het meer van St.John. Alle ritten zijn onder begeleiding van een gids.
27 -

Stadsrijschool.com

Stadsrijschool organiseert regelmatig activiteiten. Zo worden onder andere onderlinge wedstrijden georganiseerd voor alle niveaus, equipewedstrijden gereden en organiseren we één maal per jaar een kür op muziek.
28 -

Equive instructie

Paardrijles voor mensen met eigen paarden in het gooi en omstreken.
29 -

Huifkartocht-veluwe.nl

Voor een huifkartocht over de Veluwe of huifkartochten op locatie. Per huifkar vanuit Ede, Lunteren, Wekerom, Harskamp, Hoenderloo of Otterlo. Huifkar rit bij kinderfeesten, bedrijfsfeesten, familiefeesten , een dagje uit.
30 -

Manege de Hoef

Manege de Hoef biedt diverse hippische activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen en voor zowel beginnend als gevorderde ruiters. Buitenritten voor gevorderde ruiters, altijd onder begeleiding. Gevestigd in Egmond.
31 -

Groenhaven

Handels, africhtings en pensionstal gevestigd in het centrum van het land in het buiten gebied van Houten(Utrecht).Ook voor privé lessen t/m Grand prix niveau.
32 -

Sportpaarden- en ponyfokkerij Sintels

Lessen, ponykampen, ponyfokkerij, hengstenhouderij
33 -

Stalhouderij het Fjordenpaard

Stalhouderij actief in het rijden van huifwagens en trouwkoetsen in Breda. Sinds 2008 zijn zij ook actief met het rijden van bosritten, beginnersritten in het Mastbos van Breda en organiseren zij ook strandritten in Scheveningen.
34 -

Hippisch Centrum Muiderberg

Hippisch Centrum Muiderberg is een klassiek gebouwd manegebedrijf met een moderne uitstraling. Landelijk gelegen tussen Muiden en Muiderberg is het bedrijf goed bereikbaar vanuit Amsterdamd of pony.
35 -

Stal Bernoski

Dressuur instructie en wedstrijdbegeleiding voor zowel amateurs als professionals tot en met Grand Prix niveau. Africhting en wedstrijdklaar maken van dressuurpaarden pensionstalling,opfok van jonge talentvolle dressuurpaarden , bemiddeling en verkoop van kwaliteitsvolle dressuurpaarden
36 -

Crisil Riding School

Gespecialiseerd in de aanpak van probleempaarden en angstige ruiters, in hippisch toerisme, A en B brevetten, vakantiestages.
37 -

Recreatiecentrum Het Zwarte Water

Ditt recreatiecentrum biedt naast een manege ook chalets, een camping en een kampeerboerderij. Er zijn diverse activiteiten voor jeugd.
38 -

Manege de Bongerd

Gelegen in Glimmen, nabij drie natuurgebieden. Paardrijlessen voor alle leeftijden, opstap-cursussen, voltige, paardenverhuur, kinderfeestjes en ponykampen.
39 -

Manege Het Zesspan

Ponyrijden voor kinderen vanaf 5 jaar op Shetlanders, te Kerk-Avezaath, Buren.
40 -

Ruitervereniging en Ponyclub - Oud-Beijerland

Dit hippisch centrum met uitrijmogelijkheden door het Spuipark. Vereniging, wedstrijden en dressuurdagen.
41 -

Hippisch Centrum Bodegraven

Manege, pensionstal, dressuur- en springlessen, tevens verkoop van paarden.
42 -

Ruitersportcentrum Breda

Biedt paardrijlessen voor zowel spring- als dressuurruiters, bosritten en andere activiteiten, en is tevens een pensionstal met boxen en weidegang.
Business
Computers
Games
Health
Home
News
Recreation
Reference
Regional
Science
Shopping
Society
Sports
All Languages
Arts