Search Now to Find Amazing Website on I Dmoz ORG

Portaler Websites

For portaler der er indeholder emner der relaterer til film - med indhold af større eller mindre brede, i form af links til relaterede sider, men også i form af egne artikler og baggrundsstof. For portaler der typisk er lavet til, at dens brugere kan bruge den til startside.- Category ID : 500498
1 -

Yuffies

Young Urban Film Freaks, Ambitiøse unge filmfolk, hvis hovedformål er at arrangere kurser og workshops for foreningens medlemmer.
2 -

Philm

Anmeldelser af nye og ældre film. Søg efter filmtitler, skuespillere, instruktører, producenter, manuskriptforfattere, fotografer, klippere og filmkomponister.
3 -

FilmDatabase.dk

Portal af filmentusiaster for filmentusiaster der tilbyder sig med en seriøs og uafhængig vurdering af såvel biografaktuelle som gamle film.
4 -

Popcorn.dk

Nyheder om film i biografen, DVD og VHS. Kartotek med oplysninger om flere hundrede film. Brugerforum.
5 -

Dansk Film Skat

Privat portal til filmfakta om danske film.
6 -

Filmsmart

Guide til film, biografer, festivaler, magasiner og stjerner.
7 -

Scope

Om hvilke film der går i biografen, hvem der er med, og hvad de danske anmeldere mener. Mulighed for at søge diverse oplysninger i websitets filmdatabase. Brugerne kan diskutere de enkelte film.
8 -

Film på Alt om København

Aktuelle film, og biografer.
9 -

Gode Danske Film

Filmportal om og med danske film. Omfattende database med danske filmtitler, oversigt over danske biografer, filmselskaber og TV stationer.
Business
Computers
Games
Health
Home
News
Recreation
Reference
Regional
Science
Shopping
Society
Sports
All Languages
Arts