Search Now to Find Amazing Website on I Dmoz ORG

Biznes Websites

Faqet qe ofrojne tregeti e biznes nepermjet Internetit.- Category ID : 728139
1 -

Banka e Shqiperise

Këtu ju do të gjeni informacion për Bankën e Shqipërisë, sistemin bankar, legjislacionin, statistikat dhe njoftimet per shtyp.
2 -

Instituti i Sigurimeve

Në webfaqen tonë ju mundeni të njoftoheni për shërbimet e sigurimit që i ofron INSIG.
3 -

Blej.com

Shitore në internet ku ju mundeni të bleni produkte që kryesisht jan në gjuhen shqipe.
4 -

Njoftime.com

Ne kemi një platformë në të cilën mund të ofrosh apo të kërkosh produkte dhe shërbime të ndryshme.
5 -

Rrjeti i biznesit kosovar

Në webfaqe ju do të gjeni informacione të detajuara për biznesin në Kosovë.
6 -

Faqe te Verdha

Ky websitë është një katalog i madhë elektronik me informacione për bizneset kosovare.
7 -

Shpallje

Postoni dhe shikoni shpallje falas. Shpallje mundësh me vendos pa u regjistruar fare.
8 -

Elektrik Universal

Informata përrreth kësaj firmës dhe shërbimet që i bën.
9 -

Keshillimeligjore - Studio Ligjore

Ne ju tregojme rrugen ligjore - ju zgjidhni se cfare eshte me e mire per ju.
10 -

Tregu

Vendi ku tregu vjen te ju
11 -

Botimet Argjiro

Botime shqiptare dhe letersi shqiptare
12 -

Eagle Mobile

është Operatori me i ri Mobil ne Shqiperi
13 -

Mbreti i Tregut

Blog kreativ per Media dhe Marketing, qe synon te mbledh ne nje vend zoteruesit e bizneseve dhe studenteve qe studiojne administrim biznesi, marketing, komunikim...
14 -

Banjat e Dibres Capa

Qendra e njohur banlerare per sherim me ujera termo-minerale, terapi fizikale dhe rehabilitim. Dy hotelet e mrekullueshme Banjisht dhe Kosovrast.
15 -

BKT

Faqja zyrtare e Bankës Kombëtare Tregtare ne Shqiperi
16 -

Sina 98

Shoqëria Sina98 shpk., specializuar në sektorin e prodhimit të betonit dhe inerteve
17 -

100oferta.com

100oferta.com është platforma e gjithë njoftimeve dhe ofertave FALAS në shqip. Informacion i freskët nga tregu dhe blogje të shumta informative.
Business
Computers
Games
Health
Home
News
Recreation
Reference
Regional
Science
Shopping
Society
Sports
All Languages
Arts