Search Now to Find Amazing Website on I Dmoz ORG
idmoz World Nederlands Nieuws en Media

Nieuws en Media Websites

Sites van en over personen en instellingen betrokken bij massa-communicatie:
radio, televisie, geschreven media, internet, (overheids)voorlichting e.d.- Category ID : 685065
1 -

Commissariaat voor de Media

Zelfstandig bestuursorgaan dat erop toeziet dat de bepalingen uit de Mediawet worden nageleefd. Informatie over de taken van het Commissariaat en een overzicht van besluiten en regelgeving.
2 -

NNP

Organisatie van lokale nieuwsmedia. Over de activiteiten, het keurmerk en prijzen voor nieuwssites, nieuwsbladen en lokale omroepen.
3 -

newScope

Onderzoeksbureau en informatie- leverancier, gespecialiseerd in het registreren, meten, evalueren en relateren van publiciteits en media gegevens. Bedrijfsprofiel en overzicht van de diensten.
4 -

Kijkwijzer

Nederlands Instituut voor de classificatie van tv, video en games. Samenwerkingsverband van de Nederlandse audiovisuele bedrijfstak voor uniforme productinformatie voor consumenten.
5 -

InfoThuis Nieuwe Media BV

ITNM is facilitair bedrijf voor distributeurs van radio- en tv-signalen en omroepen. Ontwikkelt en beheert producten en levert diensten op het gebied van analoge en digitale televisie.
6 -

Stichting Democratie en Media

Een vermogensfonds dat investeert in mediabedrijven, namelijk De Persgroep Nederland (o.a. De Volkskrant en Trouw) en MediaHuis Nederland (NRC Handelsblad en nrc.next). Tevens een van de initiatiefnemers van de jaarlijkse European Press Prize

Subcategories under Nieuws en Media 18

Business
Computers
Games
Health
Home
News
Recreation
Reference
Regional
Science
Shopping
Society
Sports
All Languages
Arts