Search Now to Find Amazing Website on I Dmoz ORG

Kwekerijen Websites

Nederlandstalige sites over kwekerijen die zich (voornamelijk) richten op de verkoop van hun assortiment aan particulieren, en tenminste ten dele via een eigen verkooplocatie. In de ondercategorieën vindt u kwekerijen die zich specialiseren op één van de betreffende soorten planten. In deze hoofdcategorie staan kwekerijen met een specialiteit waarvoor geen ondercategorie bestaat, of kwekerijen van die planten aanbieden in meer dan één van de subcategorieën.
1 -

Jan Boomkamp groenbedrijven

Site voor een aantal verwante bedrijven, waaronder een tuincentrum, hoveniersbedrijf, en boom- en struikkwekerijen voor particuliere verkoop en groothandel.
2 -

De Border

Kwekerij in Twente gespecialiseerd in vaste planten, rozen en klimplanten, tevens hoveniersbedrijf. Overzicht van assortiment, bedrijfsinformatie. Rozen kunnen via het web worden besteld.
3 -

Van Pelt

Kwekerij in Putte (B) biedt meer dan 2000 cultuur-variëteiten in de categorieën loofhoutgewassen, klimplanten, waterplanten, bamboes, vaste planten, containerplanten en vele rozen.
4 -

Kwekerij de Groene Prins

Gespecialiseerd in winterharde exotische tuinplanten zoals bamboe, palmen en camellia’s, met een jungletuin voor bezoekers. Informatie over de kwekerij, de tuin en het assortiment. Gevestigd te Steenwijkerwold (Overijssel).
5 -

Boom- en plantenkwekerij Van Dyck

Informatie over een groot assortiment tuinplanten. Heesters, fruit, bomen, klimplanten, rozen, vaste planten, rozen, siergras, bamboe. Gratis catalogus.
6 -

De Moor Boomkwekerij

Bedrijf in Oosterzele (B) gespecialiseerd in o.a. Ligustrum, Hydrangea en Malus. Levert aan handelsbedrijven en particulieren. Naast bomen en struiken ook vaste planten, klimplanten, bosplanten en rozen.
7 -

Kwekerij G. Meijer

Handelskwekerij met tuincentrum in Heiloo gespecialiseerd in vaste planten (1000 soorten), klimplanten, bomen, heesters, coniferen, waterplanten en rozen.
8 -

Boomkwekerij Vijfbunders

Kwekerij in Grembergen (B) levert coniferen, laurier, buxus en lavendel aan groothandel en export. Particuliere verkoop van een groter assortiment van vaste planten, eenjarigen, balkonplanten en kerstbomen.
9 -

Kwekerij De Kleine Plantage

Kleinschalige kwekerij in Eenrum (Groningen) van vaste planten, eenjarigen, siergrassen, rozen en clematis.
10 -

Maréchal NV

Tuincentrum en boomkwekerij in Turnhout, met groot plantenassortiment en als specialiteiten taxus, bloeiende heesters en grondbedekkers uit eigen kweek.
11 -

Groen Bedrijf Wim Wagenaar

Tuincentrum en kwekerij in Veere. Site biedt uitgebreid productoverzicht, o.m. bomen en heesters, bamboe, klimplanten, rozen, bodembedekkers en vaste planten.
12 -

Kwekerij het Martinusveld

Kwekerij op landgoed in Overijssel verkoopt heesters, struiken en seizoensgebonden producten. Verzorgt ook cursussen en organiseert lokale evenementen.
13 -

Kwekerij de Morgen

Bedrijf in Obdam (Noord-Holland) biedt nieuwe plantensoorten, waaronder verschillende soorten bamboe, clematis en rozen, veelal via moderne in-vitro-methoden opgekweekt. Ook agenda van speciale plantendagen.
14 -

Ecoflora

Bedrijf in Halle (Vlaams-Brabant) kweekt inheemse fruitbomen, planten, groenten en kruiden, en biedt daarnaast ecologische tuinproducten en zaden. Assortiments- en prijslijst met bestelformulier.
15 -

Kwekerij de Hessenhof

Bedrijf in Ede kweekt vaste planten, varens, siergrassen en heesters. Online catalogus met prijzen, te koop op locatie of via internetbestelling.
16 -

Greenhouse Nurseries

Bedrijf bij Brugge kweekt borderplanten, heesters, bomen en rozen, en verkoopt daarnaast tuinbenodigdheden en -decoratie.
17 -

Belleplant groencentrum

Kwekerij in Maldegem voor particulieren en tuinaanleggers biedt vaste planten, heesters, rozen, fruitbomen, grassen en coniferen. Overzicht van assortiment en diensten op het gebied van advies en ontwerp.
18 -

Bosma boomkwekerij-groencentrum

Boomkwekerij in Boelenslaan (Friesland) met particuliere verkoop en tuincentrum met bomen, heesters, rozen en vaste planten. Bedrijfsinformatie, sortiment en tuintips.
19 -

Kwekerij Aarninkhof Denekamp

Kwekerij Aarninkhof voor al uw sierteelt, perk - en potplanten
20 -

Plantencentrum De Vlinder

Plantencentrum in de Betuwe biedt sier- en fruitbomen, dakvorm-, geleide- en bolbomen, bos- en haagplantsoen, heesters, vaste planten en coniferen, en kleinfruit. Levert aan handel en particulier.
21 -

Global Garden B.V.

Bomen- en tuinplantencentrum in Zwaanshoek (Noord-Holland) biedt laan-, fruit- en leibomen, haagplanten en heesters, vaste planten, en andere tuinproducten.
22 -

Vandentop tuincentrum

Tuincentrum en kwekerij in Barneveld. Specialiteiten zijn onder meer hosta, clematis, heuchera, varens en siergrassen.
23 -

MJ tuinplanten

Kleinschalige, traditionele tuinplantenkwekerij bij Nijmegen, met een assortiment van vooral bomen, struiken en kuipplanten. Biedt ook kuipplantenstalling.
24 -

Boomkwekerij De Neve

Bedrijf in Oosterzele (Oost-Vlaanderen) met een breed assortiment sierheesters en klimplanten in pot, met daarnaast vaste planten, loof- en fruitbomen, en coniferen. Online overzicht van assortiment.
25 -

Wilde planten kwekerij De Zandhoogte

Leverancier van heemplanten, waaronder water- en moerasplanten, varens, en bos-, duin-, weide- en veenplanten en kruiden, alsmede hoogstamfruit van oude rassen appel, peer en pruim. Beheert ook de aanliggende heemtuin Tolbert.
26 -

Willaert Boomkwekerij

Grootschalige kwekerij in Roeselare (West-Vlaanderen) biedt haar breed assortiment via een tuincentrum en via groothandel.
27 -

Tuincentrum Caubergs

Biedt planten en tuinartikelen, vijvermateriaal, alsmede tuinontwerp en -aanleg. Kweekt een deel van de planten op eigen kwekerij.
28 -

Beamkerij Ferskaat

Kwekerij in Pingjum (Friesland) biedt bomen, heesters, vaste planten en siergrassen. Presentatie van het assortiment en informatie per productgroep.
29 -

Kwekerij De Groene Toko

Kwekerij in Beesd gespecialiseerd in bamboes, siergrassen en winterharde exoten. Daarnaast ook verkoop van tuinornamenten uit de Oosterse en Westerse mythologie.
30 -

Van de Wetering B.V.

Producent van graszoden in rollen, bigslabs en blokken, gevestigd in Elsendorp (Noord-Brabant). Daarnaast is het bedrijf actief in fouragehandel.
31 -

Sunshiners

Plantenlabel voor oleander, hibiscus en croton. Beschrijving en verzorgingsinformatie.
32 -

Aquabotanica

Kwekerij in Veurne (West-Vlaanderen) gespecialiseerd in planten voor moeilijke omstandigheden aan de kust, voor zanderige, zilte, en kleigronden. Het bedrijf biedt ook een vijverafdeling met waterplanten en benodigdheden.
33 -

Kwekerij Dependens

Biologisch bedrijf biedt een breed assortiment bomen, heesters, vaste planten, coniferen, bos en haagplanten en bijzondere planten. Bennekom.
34 -

Jacobs Budgetplant

Kwekerij en plantencentrum in Venlo met een breed assortiment van siergewassen.
35 -

JVH Nurseries

Via het tuincentrum in Schellebelle (Oost-Vlaanderen) levert deze kwekerij van bomen, planten en struiken ook aan particulieren.

Subcategories under Kwekerijen 4

Business
Computers
Games
Health
Home
News
Recreation
Reference
Regional
Science
Shopping
Society
Sports
All Languages
Arts