Search Now to Find Amazing Website on I Dmoz ORG

Ongediertebestrijding Websites

Websites met informatie gericht op huishoudens met betrekking tot ongedierte en de bestrijding daarvan. En websites van bedrijven die zich richten op ongediertebestrijding.
1 -

Mollen.info

Informatie over biologie, verjaging en bestrijding van mollen, alsmede nieuws, een online spel en cursusinformatie.
2 -

Matter ongediertebestrijding

Beknopte informatie over het bedrijf in Noordhorn (Groningen), overzicht van ongedierten binnen- en buitenshuis, en informatie over de mollencursus.
3 -

Baltes Bedrijfshygiëne

Gespecialiseerd in houtworm en boktor, bestrijdt daarnaast ook andere insecten en knaagdieren in de bedrijfsomgeving. Gevestigd te Zwolle.
4 -

Kenniscentrum Dierplagen (KAD)

Vraagbaak en expertise-organisatie, voor o.a. monsteronderzoek, advies voor wering en bestrijding, begeleiding van grote bestrijdingsacties, en verzorgen van een vakblad en training.
5 -

Mega-Des

Gespecialiseerd in het voorkomen en bestrijden van verschillende soorten plaagdieren voor bedrijven, instellingen en particulieren. Gevestigd in Emmeloord.
6 -

Nedon

Adviesbureau voor de bestrijding van houtaantasting en vocht. Verricht onderzoeken en inspecties voor zwammen en schimmels, insecten, en vochtproblemen.
7 -

NiebouwBest B.V.

Ongedierte- en zwambestrijding voor bedrijven en particulieren. Informatie over de werkwijze en verschillende diensten. Gevestigd in Haren (Groningen).
8 -

Balion plaagdierbestrijding

Bestrijdt boktorren, houtwormen, vlooien, kakkerlakken, vliegen, ratten en muizen. Levert ook electrische insectenvangers. Gevestigd in Uden.
9 -

De 4 plaagdierbestrijding

Gespecialiseerd in wering, bestrijding en identificatie van insecten, vogels en knaagdieren. Gevestigd te Mijdrecht.
10 -

Deleclean

Ongedierte- en insectenbestrijding aan huis en bij bedrijven. Informatie over werkwijze en diensten. Gevestigd in Izegem (West-Vlaanderen).
11 -

Edialux

Producent en groothandel van plaagdier- en onkruidbestrijdingsproducten, waaronder chemicaliën, weersystemen, en apparatuur.
12 -

Hunt pest control services

Bestrijdt ongedierte voor bedrijven, instellingen en particulieren in België, Nederland, Engeland en Frankrijk. Ook preventieve diensten, fumigatie en ontsmetting, en audits.
13 -

E.E.S. & Schildwacht

Ongediertebestrijding door heel Nederland voor particulier en bedrijf. Informatie over ongedierten en hoe ze te bestrijden.
14 -

Aroo Bio Security Service

Ontsmetting van huizen, ongedierte bestrijding. Met veel informatie over ongedierte en hoe deze te behandelen. Gevestigd in Oostmalle, België.
15 -

Falconry Solutions

Bestrijdt met hulp van roofvogels overlast van konijnen en van andere vogels zoals duiven. De site biedt meer informatie over de werkwijze.
16 -

PCF Holland plaagdier preventie

Bestrijding en preventie van wespen, duiven, kakkerlakken, muizen, ratten, zilvervisjes, kippen, ganzen, meeuwen, mussen, motten, vliegen. Lid NVPB en KAD, VROM-gecertificeerd.
17 -

Klomp Ongediertebestrijding

Specialist voor houtworm- en boktorbestrijding, schimmelbestrijding en bestrijding van alle voorkomende dierplagen (wespen, vliegen, vlooien, ratten, muizen, papiervisjes etc.). Vestigingen in Giethoorn, Assen en Harderwijk.
18 -

Mengers Ongedierte Bestrijding

Bedrijf in de Achterhoek bestrijdt wespen, vliegen, houtwormen, boktorren, ratten en muizen.
19 -

Verdelger

Informatie voor particulieren over ongediertebestrijding, de kosten en aandachtspunten daarvan en advies over behandelmogelijkheden.
20 -

Wespenbestrijding informatie

Informatie, tips en advies over het bestrijden van wespen en het laten weghalen van wespennesten.
21 -

Traas Ongediertebestrijding

Traas is ISO-9001 en KIWA VCA gecertificeerd en kan in heel Nederland diverse ongedierte bestrijden.
Business
Computers
Games
Health
Home
News
Recreation
Reference
Regional
Science
Shopping
Society
Sports
All Languages
Arts