Search Now to Find Amazing Website on I Dmoz ORG
idmoz World Nederlands Huis en Tuin Ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding Websites

Websites met informatie gericht op huishoudens met betrekking tot ongedierte en de bestrijding daarvan. En websites van bedrijven die zich richten op ongediertebestrijding.
1 -

Mollen.info

Informatie over biologie, verjaging en bestrijding van mollen, alsmede nieuws, een online spel en cursusinformatie.
2 -

Matter ongediertebestrijding

Beknopte informatie over het bedrijf in Noordhorn (Groningen), overzicht van ongedierten binnen- en buitenshuis, en informatie over de mollencursus.
3 -

Baltes Bedrijfshygiëne

Gespecialiseerd in houtworm en boktor, bestrijdt daarnaast ook andere insecten en knaagdieren in de bedrijfsomgeving. Gevestigd te Zwolle.
4 -

Kenniscentrum Dierplagen (KAD)

Vraagbaak en expertise-organisatie, voor o.a. monsteronderzoek, advies voor wering en bestrijding, begeleiding van grote bestrijdingsacties, en verzorgen van een vakblad en training.
5 -

Mega-Des

Gespecialiseerd in het voorkomen en bestrijden van verschillende soorten plaagdieren voor bedrijven, instellingen en particulieren. Gevestigd in Emmeloord.
6 -

Nedon

Adviesbureau voor de bestrijding van houtaantasting en vocht. Verricht onderzoeken en inspecties voor zwammen en schimmels, insecten, en vochtproblemen.
7 -

NiebouwBest B.V.

Ongedierte- en zwambestrijding voor bedrijven en particulieren. Informatie over de werkwijze en verschillende diensten. Gevestigd in Haren (Groningen).
8 -

Balion plaagdierbestrijding

Bestrijdt boktorren, houtwormen, vlooien, kakkerlakken, vliegen, ratten en muizen. Levert ook electrische insectenvangers. Gevestigd in Uden.
9 -

De 4 plaagdierbestrijding

Gespecialiseerd in wering, bestrijding en identificatie van insecten, vogels en knaagdieren. Gevestigd te Mijdrecht.
10 -

Deleclean

Ongedierte- en insectenbestrijding aan huis en bij bedrijven. Informatie over werkwijze en diensten. Gevestigd in Izegem (West-Vlaanderen).
11 -

Edialux

Producent en groothandel van plaagdier- en onkruidbestrijdingsproducten, waaronder chemicaliën, weersystemen, en apparatuur.
12 -

Hunt pest control services

Bestrijdt ongedierte voor bedrijven, instellingen en particulieren in België, Nederland, Engeland en Frankrijk. Ook preventieve diensten, fumigatie en ontsmetting, en audits.
13 -

E.E.S. & Schildwacht

Ongediertebestrijding door heel Nederland voor particulier en bedrijf. Informatie over ongedierten en hoe ze te bestrijden.
14 -

Aroo Bio Security Service

Ontsmetting van huizen, ongedierte bestrijding. Met veel informatie over ongedierte en hoe deze te behandelen. Gevestigd in Oostmalle, België.
15 -

Falconry Solutions

Bestrijdt met hulp van roofvogels overlast van konijnen en van andere vogels zoals duiven. De site biedt meer informatie over de werkwijze.
16 -

PCF Holland plaagdier preventie

Bestrijding en preventie van wespen, duiven, kakkerlakken, muizen, ratten, zilvervisjes, kippen, ganzen, meeuwen, mussen, motten, vliegen. Lid NVPB en KAD, VROM-gecertificeerd.
17 -

Klomp Ongediertebestrijding

Specialist voor houtworm- en boktorbestrijding, schimmelbestrijding en bestrijding van alle voorkomende dierplagen (wespen, vliegen, vlooien, ratten, muizen, papiervisjes etc.). Vestigingen in Giethoorn, Assen en Harderwijk.
18 -

Mengers Ongedierte Bestrijding

Bedrijf in de Achterhoek bestrijdt wespen, vliegen, houtwormen, boktorren, ratten en muizen.
19 -

Verdelger

Informatie voor particulieren over ongediertebestrijding, de kosten en aandachtspunten daarvan en advies over behandelmogelijkheden.
20 -

Wespenbestrijding informatie

Informatie, tips en advies over het bestrijden van wespen en het laten weghalen van wespennesten.
21 -

Traas Ongediertebestrijding

Traas is ISO-9001 en KIWA VCA gecertificeerd en kan in heel Nederland diverse ongedierte bestrijden.
Business
Computers
Games
Health
Home
News
Recreation
Reference
Regional
Science
Shopping
Society
Sports
All Languages
Arts