Search Now to Find Amazing Website on I Dmoz ORG

Portaler Websites

For portaler der indeholder emner der relaterer til sygdom og sundhed, med indhold af større eller mindre bredde, i form af links til relaterede sider, men også i form af egne artikler og baggrundsstof som f.eks. information og rådgivning om forebyggelse af sygdomme. For portaler der typisk lavet til at dens brugere skal bruge den til startside - og der er derfor store mængder af information på specielt forsiden.- Category ID : 504013
1 -

Sundhedsguiden

Informationer om sundhed, sygdom og mulige behandlinger. Skrives af faglige konsulenter, freelanceskribenter og brevkasseredaktører - herunder også læger.
2 -

NetDoktor.dk

Uafhængig lægetjeneste med omfattende information om sundhed, sygdomme og medicin, og et stort debatforum.
3 -

NetPatient

Sundhedsportal med leksikal viden om sygdomme, lægefaglig information skrevet af uafhængige speciallæger og læger, i et let tilgængeligt sprog.
4 -

Sundhed.dk

Oversigt over sundhedsvæsenet. Informationer til brug for patienter, pårørende og medarbejdere i sundhedsvæsenet.
5 -

Jerk W. Langer

Artikler og medicinsk information af læge Jerk W. Langer. Oversigt over og referencer til egne udgivelser. Tilbud om foredrag.
6 -

KosmetiskGuide.dk

Portal om primært kosmetiske behandlinger. Indeholder bl.a. behandlingsinformation, oversigt over klinikker, debatforum og spørg lægen.
7 -

Cure4you

Guide om sygdom og behandling. Information om sygdomme, undersøgelser og behandlinger, ligesom der oplyses om, hvem som behandler hvad i sundhedssektoren.
Business
Computers
Games
Health
Home
News
Recreation
Reference
Regional
Science
Shopping
Society
Sports
All Languages
Arts